Tunne orkesterisi 2019–20 – sarja laajenee Tapiolaan!

Tunne orkesterisi on pyörinyt koko konserttikauden kattavana sarjana kuukausittain jo tammikuusta 2011 lähtien. Tuolloin sarjan kotina oli vielä Sibelius-Akatemian Pohjoisen Rautatiekadun toimipisteen kamarimusiikkisali, mutta heti Musiikkitalon avaamisesta, syyskuusta 2011 sarjan kotipaikaksi on vakiintunut Musiikkitalo ja erityisesti sen Paavo-sali eli orkesterien harjoitussali. Nyt, kahdeksan vuotta myöhemmin, Tunne orkesterisi kokee sitten perustamisvuotensa suurimman mullistuksen laajetessaan länteen, Tapiola Sinfoniettan siipien suojiin.

Kuukausittaiset luennot Musiikkitalolla jatkuvat vanhaan tapaan kerran kuussa torstaisin kello 16.30–18. Keskitymme Musiikkitalolla nyt erityisesti oopperaorkesteriin ja orkesterimusiikkiin oopperoissa ja baleteissa; syksyn 2019 päivämäärät Musiikkitalolla ovat 5.9., 24.10., 14.11. ja 12.12., keväällä 2020 näemme puolestaan 16.1., 13.2., 12.3., 9.4. ja 14.5.

Tapiolan Kulttuurikeskuksessa tapaamme torstaiden sijaan keskiviikkoisin, kaksi kertaa syyskaudella ja kaksi kertaa kevätkaudella, niinikään kello 16.30–18. Päivämäärät ja teematkin voi jo panna muistiin, ne ovat

11.9.2019 Clara Schumann 200 vuotta
20.11.2019 Miltä luonto kuulostaa?
4.3.2020 Kansanlaulusta sinfoniaan
13.5.2020 Keskeneräiset ja unohdetut teokset

– tervetuloa siis nyt myös Tapiolaan!

Tunne orkesterisi on suunnattu erityisesti senioreille, mutta sen tilaisuudet ovat avoimia kaikille orkesterista ja orkesterimusiikista kiinnostuneille. Musiikkitalolla sarja on osa Musiikkitalon KUULE! –yleisötyöohjelmaa, Tapiolan Kulttuurikeskuksessa osa Tapiola Sinfoniettan yleisötyötä, ja sitä isännöi muusikko, MuM Ville Komppa.

Tiedustelut: mari.karjalainen@uniarts.fi puh. 050 384 3452.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

6 vastausta artikkeliin “Tunne orkesterisi 2019–20 – sarja laajenee Tapiolaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s