Tunne orkesterisi 12.12.2019: Balettia!

Suomen Kansallisooppera ja -baletti sekä erityisesti sen orkesteri jatkavat Tunne orkesterisi -sarjan kauden 2019–20 tähtinä. Tällä kertaa valokeilassa ovat baletit, niiden valmistaminen, esittäminen ja orkesterin sekä kapellimestarin työ balettien parissa. Vieraiksi saamme kaksi hienoa taiteilijaa, balettitanssija ja -pedagogi Ulrika Hallbergin sekä kapellimestari, viulisti ja pedagogi Ari Angervon.

Tervetuloa jälleen mukaan Musiikkitalon yleisöluentosarjaan, esittämään kysymyksiä ja kuuntelemaan mielenkiintoisia näkökulmia ja kokemuksia – tällä kertaa klassisen baletin tiimoilta! Ajankohta on torstai 12.12. klo 16.30–18, paikkana Musiikkitalon Paavo-sali ja isäntänä tuttuun tapaan muusikko ja tutkija Ville Komppa.

Tunne orkesterisi -sarjassa pohdiskellaan oopperan, baletin ja orkesterin suhdetta koko tämän vuoden, lue lisää Musiikkitalon sarjasta täältä. Lisäksi olemme laajentaneet tänä vuonna myös Tapiolaan, lue Tapiola Sinfoniettan Tunne orkesterisi -sarjasta täältä! Lue myös Tuula Kotilaisen hieno kirjoitus ”Suomen Kansallisooppera synty ja nousu” täältä.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan, Tunne orkesterisi -tilaisuuksiin on tuttuun tapaan vapaa pääsy!

Musiikkitalo, harjoitussali Paavo, Mannerheimintie 13 a (pohjakerros)

VAPAA PÄÄSY

Lisätietoja: Taideyliopiston avoin kampus Erikoissuunnittelija Mari Karjalainen Puh. 050 384 3452 http://tunneorkesterisi.com

Oikeuden muutoksiin pidätetään.

 

Yksi vastaus artikkeliiin “Tunne orkesterisi 12.12.2019: Balettia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s