Tunne orkesterisi 24.10.2019: Suurta oopperaa!

Verdin ja Wagnerin suuret oopperat ovat suuria tunteita ja suurta ilmaisua. Ne vaativat esittäjiltäänkin suuria ponnisteluja – mutta onkohan suurempi sittenkään aina vaativampaa? Mikä tekee siitä suurta ja miten se tehdään? Tunne orkesterisi -sarja jatkaa keskustelua oopperan parissa, oopperantekemisen vähän puhuttua mutta sitäkin tärkeämpää osallista, orkesteria unohtamatta.

Sarjassa vierailee tällä kertaa, torstaina lokakuun 24. päivänä klo 16.30–18 Musiikkitalon orkesterien Paavo-harjoitussalissa oopperalaulaja ja pedagogi, sopraano Jenni Lättilä, sekä kapellimestari sekä Kansallisoopperan pääkorrepetiittori Kurt Kopecky. Isäntä on tuttuun tapaan muusikko ja tutkija Ville Komppa.

Tervetuloa jälleen viihtymään orkesterimusiikin ja oopperan sekä niiden tekijöiden parissa, tilaisuuteen on vapaa pääsy!

Tunne orkesterisi -sarjassa pohdiskellaan oopperan, baletin ja orkesterin suhdetta koko tämän vuoden, lue lisää Musiikkitalon sarjasta täältä. Lisäksi laajennamme tänä vuonna myös Tapiolaan, lue Tapiola Sinfoniettan Tunne orkesterisi -sarjasta täältä! Lue myös Tuula Kotilaisen hieno kirjoitus ”Ooppera syntyi – mitä siitä seurasi?” muun muassa oopperan tiloista ja yleisönäkökulmasta läpi historian täältä.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan, Tunne orkesterisi -tilaisuuksiin on tuttuun tapaan vapaa pääsy!

Musiikkitalo, harjoitussali Paavo, Mannerheimintie 13 a (pohjakerros)

VAPAA PÄÄSY

Lisätietoja:
Taideyliopiston avoin kampus
Erikoissuunnittelija Mari Karjalainen
Puh. 050 384 3452
http://tunneorkesterisi.com

Oikeuden muutoksiin pidätetään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s