Tunne orkesterisi 13.10.2022: Frakista verkkareihin

Kuinka paljon orkestereiden muusikot itse voivat vaikuttaa siihen, miten pukeutuvat? Entä siihen mitä he soittavat – tai siihen, millä tavoin ohjelmistot mahdollisesti muuttuvat vuosien mittaan? Millaista merkitystä näillä asioilla on muusikoille – ja millaisia kanavia heillä on vaikuttaa työhönsä?

Muun muassa näitä asioita käsittelemme Tunne orkesterisi -sarjassa lokakuun keskustelussa, jossa mukana ovat Helsingin kaupunginorkesterin kontrafagotisti Noora Van Dok sekä Radion sinfoniaorkesterin trumpetisti sekä orkesterivaltuuskunnan puheenjohtaja Miikka Saarinen. Puhumme myös orkesterin johtajien vaikutuksesta rivimuusikoiden työhön, perinteistä ja uudistamisesta – ja niistäkin hetkistä, jolloin orkesterilainen pukeutuu verkkareihin frakin tai muun juhlavan esiintymisasunsa sijaan.

Isäntänä toimii tuttuun tapaan Ville Komppa – tervetuloa mukaan keskusteluun!

Tilaisuus on maksuton, ilmaislippuja on saatavilla Musiikkitalon lipunmyynnistä. Liput voi lunastaa palvelumaksua (1,5 €) vastaan myös Ticketmasterin verkkokaupasta. Verkossa lippuja on rajattu max. 2 lippua / asiakas, Musiikkitalon lipunmyyntipisteestä noudettuna ei lippurajoitusta ole.

Tunne orkesterisi -luentosarja on osa Musiikkitalon KUULE!-yleisötyöohjelmaa.

Musiikkitalo, harjoitussali Paavo, Mannerheimintie 13 a (pohjakerros)

VAPAA PÄÄSY

Lisätietoja:

Taideyliopiston avoin kampus
Hanna Paananen
Puh. 050 4568145

http://tunneorkesterisi.com

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yksi vastaus artikkeliiin “Tunne orkesterisi 13.10.2022: Frakista verkkareihin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s