Tunne orkesterisi 12.12.2013: Puhallinorkesteri — soittokunnista kaikki alkoi

Puhallinyhtye korokkeella ital. renessanssissa
Puhallinyhtye korokkeella ital. renessanssissa

Soittokuntakulttuurilla on Suomessa syvät juuret, ja yhä puhallinmusiikkia tehdään ammattimaisesti varuskunnissa ja harrastuksena laajalti — Pohjanmaalta Kuusamoon. Orkesterimusiikin historiaan puhallinmusiikki on myös vaikuttanut varsin paljon: puhaltimista kootut yhtyeet hallitsivat niin ulkoilmajuhlissa kuin kirkossakin ennen jousisoittimia, ja romanttisen sinfoniaorkesterin kehityksessä puhaltimien osuus on ollut huomattava. Muun muassa näistä teemoista puhumme Tunne orkesterisi -luennolla Musiikkitalon harjoitussali Paavossa torstaina 12.12.2013 kello 16.30–18.00. Vieraana tilaisuudessa on kapellimestari Raine Ampuja ja isäntänä tuttuun tapaan MuM Ville Komppa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy — tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s