Tunne orkesterisi 9.12.2021: Vierailuja, vierailuja!

Kapellimestari Emilia Hoving on siinä vaiheessa uraansa, jossa tärkeintä on kerryttää kokemusta, luoda kontakteja, saada uusia työmahdollisuuksia, jotka poikivat uusia työmahdollisuuksia – ja tehdä työnsä niin hyvin, että se poikii myös uusintakutsuja. Millaista on astella uuden orkesterin eteen – ja miten siihen voi valmistautua? Millaisia kommunikaatiotaitoja kapellimestarin työ vaatii?

Tunne orkesterisi -sarjan kapellimestarivuoden 2021–22 hengessä aiheena on erityisesti orkesterin ja kapellimestarin välinen vuorovaikutus. Emilia Hovingin kanssa Tunne orkesterisi -keskusteluun liittyy Helsingin kaupunginorkesterin 1. konserttimestari Pekka Kauppinen – ja niinpä puhumme erityisesti kapellimestarin ja konserttimestarin – sekä näiden ja orkesterin välisesti kommunikaatiosta ja vuorovaikutuksesta. Keskustelua isännöi tuttuun tapaan Ville Komppa.

Tervetuloa jälleen mukaan keskusteluun, torstaina 9.12. klo 16.30–18.00 Musiikkitalon Paavo-harjoitussaliin. Tilaisuuteen on vapaa pääsy! Paikalle otetaan yleisöä vallalla olevien rajoitusten mukaisesti, ja tarkemmat tiedot paikan päälle tulemisesta julkaistaan Musiikkitalon tapahtumakalenterissa kunkin tapahtuman yhteydessä erikseen.

Tunne orkesterisi -sarjan tiedotus on siirtymässä osaksi Taideyliopiston Sibelius-Akatemian tapahtumauutiskirjettä. Kaikkia Tunne orkesterisi -ystäviä kehotetaankin nyt liittymään tapahtumauutiskirjeen tilaajiin osoitteessa https://www.uniarts.fi/kampanjat/tilaa-taideyliopiston-sibelius-akatemian-tapahtumakirje-sahkopostiisi/. Siirron jälkeen vanhan Tunne orkesterisi -sähköpostiuutiskirjeen lähettäminen loppuu.

Ajantasaiset tiedot Tunne orkesterisi -sarjasta löytyvät myös täältä Tunne orkesterisi -sarjan nettisivuilta. Sivuilta löytyy ajankohtaisten uutisten lisäksi artikkeleita musiikinhistoriasta sekä muistakin kiinnostavista aiheista!

Samoin Tunne orkesterisi -nettisivuilta löydät Tunne orkesterisi kevään 2022 päivämäärät ja varmistuneet otsikot ja vieraat!

Lisätietoja:
Taideyliopiston avoin kampus
Erikoissuunnittelija 
Mari Karjalainen
Puh. 050 384 3452

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yksi vastaus artikkeliiin “Tunne orkesterisi 9.12.2021: Vierailuja, vierailuja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s