Tunne orkesterisi 8.4.2021: MATALATA!

Tänä torstaina Tunne orkesterisi sukeltaa orkesterin bassopäähän, kun vieraiksi saapuu Duo MATALATA eli Helsingin kaupunginorkesterin bassoklarinetisti Heikki Nikula ja tuubisti Petri Keskitalo. Millä tavalla matalien puhallinten taitajien työpäivät normaalisti kulkevat, ja kuinka kehotyöläiset pitävät huolta soittimistaan ja itsestään? Ja millaista soittajan työ on ollut poikkeusaikana?

Duo MATALATA syntyi korona-ajan myötä: kuulemme millaista uutta duona keikkailu on muusikon elämään tuonut – elävin musiikkiesimerkein! Tutustumme myös tarkemmin itse soittimiin, sekä siihen miten niitä orkesterissa käytetään. Isäntänä on tuttuun tapaan Ville Komppa, ja luvassa on jälleen keskustelua, musiikkia ja soivia näytteitä Tunne orkesterisi -hengessä.

Tilaisuus pidetään ilman yleisöä Musiikkitalon Paavo-salissa torstaina 8.4. klo 16.30–18.00, ja sitä voi seurata ilmaiseksi Musiikkitalon Tunne orkesterisi -YouTube-kanavalla livenä sekä jälkikäteen taltiointina nettiosoitteessa https://youtu.be/orPm7nYcEZg.

Musiikkitalolla kaudella 2020–21 järjestettävät tilaisuudet striimataan Musiikkitalon Tunne orkesterisi -YouTube-kanavalla: https://www.youtube.com/channel/UCFTcT44QaKzhIr1iYhkVQKA

Tapiola Sinfoniettan Tunne orkesterisi -striimit löytyvät puolestaan Sinfoniettan YouTube-kanavalta: https://www.youtube.com/user/TapiolaSinfonietta/search?query=tunne+orkesterisi

Ajantasaiset tiedot Tunne orkesterisi -sarjan keväästä 2021 löytyy täältä, Tunne orkesterisi -sarjan nettisivuilta.

Lisätietoja:
Taideyliopiston avoin kampus
Erikoissuunnittelija Mari Karjalainen
Puh. 050 384 3452

Tapiola Sinfonietta
Helena Ruhkala
puh. 040 514 0358
https://www.tapiolasinfonietta.fi/osallistu/tunne-orkesterisi-luentosarja/

http://tunneorkesterisi.com

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yksi vastaus artikkeliiin “Tunne orkesterisi 8.4.2021: MATALATA!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s