Tunne orkesterisi Tapiolassa 17.2.2021: Muusikon tunteet

Millaista roolia tunteet – vaikkapa inspiraatio, pelko sekä soittamiseen liittyvät ja musiikin välittämät emootiot – näyttelevät orkesterimuusikon ja kapellimestarin työssä? Tapiola Sinfoniettan tämän viikon kapellimestarivierailija Clemens Schuldt sekä Sinfoniettan fagotisti Bridget Allaire-Mäki kertovat työstään ja siitä, millaisia tunteita esiintyvä taiteilija käy läpi sekä työssään että kasvaessaan siihen. Myös musiikki itsessään kommunikoi tunteiden välityksellä – kuinka yhtäältä kapellimestari, toisaalta yksittäinen orkesterin muusikko näitä käsittelee ja työstää?

Koronavirustilanteesta johtuen luento lähetetään Tapiola Sinfoniettan YouTube-kanavalla 17.2. klo 16.30–18.00; isäntä on tuttuun tapaan Ville Komppa ja keskustelu on katsottavissa myös jälkikäteen. Keskustelu käydään tällä kertaa englanniksi.

Lisätietoja:
Tapiola Sinfonietta
Helena Ruhkala
puh. 040 514 0358
Tutustu Tunne orkesterisi -sarjaan Tapiola Sinfoniettan sivuilla

Taideyliopiston avoin kampus
Erikoissuunnittelija Mari Karjalainen
Puh. 050 384 3452

Katso mitä muuta Tunne orkesterisi -sarjan kymmenenvuotisjuhlakauteen 2020–21 kuuluu: Tunne orkesterisi keväällä 2021.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s