Tunne orkesterisi 8.10.2020: Soiva kokemus

Musiikin harrastaminen vaikuttaa hyvin kokonaisvaltaisesti aivoihin ja muokkaa niiden kehitystä aikuisiälläkin. Jo pelkästään musiikin kuuntelu kutittelee niin muistia, tarkkaavaisuutta kuin aivojen liike- ja palkkiojärjestelmiä. Soivaan kokemukseen vaikuttavat monet asiat vireystilasta lähtien – niin yleisön edustajien kuin muusikoiden itsensä kohdalla.

Tunne orkesterisi perkaa soivan kokemuksen juuria ja latvuksia torstaina 8.10. klo 16.30–18.00 vierainaan aivotutkija Minna Huotilainen sekä väitöstutkija-työnohjaaja, viulisti Pauliina Valtasaari. Musiikin vastaanottamisen ja tuottamisen kysymyksiä käsitellään niin yleisön kuin muusikoiden kuulokulmasta Musiikkitalon Paavo-harjoitussalissa, ja isäntänä toimii tuttuun tapaan Ville Komppa.

Luentoa voi seurata myös striiminä klo 16.30 lähtien Musiikkitalon Tunne orkesterisi -kanavalla YouTubessa, tai tämän sivun alalaidassa avautuvassa videoruudussa.

Katso sarjan muut tilaisuudet tästä.

Musiikkitaloon pääsee syyskaudella 2020 Covid19-tilanteen vuoksi paikan päälle Tunne orkesterisi -luentoja seuramaan enintään 65 henkeä. Ilmaisia lippuja voi noutaa Musiikkitalon lipunmyynnistä. Musiikkitalon luennot välitetään reaaliaikaisesti verkkoon ja ne ovat siellä nähtävissä sekä Musiikkitalon YouTube-kanavalla, Musiikkitalon sivuilla että sarjan omilla nettisivuilla http://tunneorkesterisi.com.

Sarjaa isännöi muusikko, MuM Ville Komppa.

VAPAA PÄÄSY

Lisätietoja:
Taideyliopiston avoin kampus
Erikoissuunnittelija Mari Karjalainen
Puh. 050 384 3452

Tapiola Sinfonietta
Helena Ruhkala
puh. 040 514 0358
https://www.tapiolasinfonietta.fi/osallistu/tunne-orkesterisi-luentosarja/

http://tunneorkesterisi.com

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yksi vastaus artikkeliiin “Tunne orkesterisi 8.10.2020: Soiva kokemus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s