Tunne orkesterisi 17.9.2020: Orkesterin elinvoiman salaisuus

Minkälaisiin tarpeisiin orkesteri vastaavat – minkälaisia tarpeita vastaamaan ne syntyivät ja mikä niiden tehtävä on nyt? Millainen on elinvoimainen orkesteri, millaista kulttuuriympäristöä se rakentaa – ja miten? Muun muassa tällaisista aiheista keskustellaan Tunne orkesterisi -luennolla Musiikkitalon Paavosalissa torstaina 17.9. klo 16:30–18:00, vieraina säveltäjä Kalevi Aho ja Kymi Sinfoniettan toimitusjohtaja Riikka Luostarinen, isäntänä tuttuun tapaan Ville Komppa. Luentoa voi seurata striiminä Musiikkitalon YouTube-kanavalla klo 16:30 lähtien:

Katso sarjan muut tilaisuudet tästä.

Musiikkitaloon pääsee syyskaudella 2020 Covid19-tilanteen vuoksi paikan päälle Tunne orkesterisi -luentoja seuramaan enintään 65 henkeä. Ilmaisia lippuja voi noutaa Musiikkitalon lipunmyynnistä. Musiikkitalon luennot välitetään reaaliaikaisesti verkkoon ja ne ovat siellä nähtävissä sekä Musiikkitalon YouTube-kanavalla, Musiikkitalon sivuilla että sarjan omilla nettisivuilla http://tunneorkesterisi.com.

Sarjaa isännöi muusikko, MuM Ville Komppa.

VAPAA PÄÄSY

Lisätietoja:
Taideyliopiston avoin kampus
Erikoissuunnittelija Mari Karjalainen
Puh. 050 384 3452

Tapiola Sinfonietta
Helena Ruhkala
puh. 040 514 0358
https://www.tapiolasinfonietta.fi/osallistu/tunne-orkesterisi-luentosarja/

http://tunneorkesterisi.com

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yksi vastaus artikkeliiin “Tunne orkesterisi 17.9.2020: Orkesterin elinvoiman salaisuus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s