Arkisto: Joulukuun Tunne orkesterisi -luennolla musiikkia ja kuvaa: vieraina ohjaaja Vilppu Kiljunen ja pianotaitelija Emil Holmström

large_1082_

Kuinka kuvat soivat, minkälaisia kuvia musiikki herättää? Kuinka näyttämökuvia rakennetaan, entäpä minkä takia jokin näyttämötapahtuma sopii musiikin kanssa? Miksi joskus tuntuu, ettei näyttämökuva ja musiikki toimi yhdessä alkuunkaan? Pitäisikö oopperaa tehdä aina epookkina, ja mistä lähtökohdista modernisointeja tehdään? Mikä on ohjaajan rooli?

Muun muassa näistä kysymyksistä keskustellaan Tunne orkesterisi -luennolla Musiikkitalon Harjoitussalissa ensi torstaina joulukuun 20. päivänä kello 16.30-18.00. Vieraina ovat ohjaaja Vilppu Kiljunen (yllä kuvatun, Kansallisoopperan ohjelmistoon juuri tulevan Verdin Naamiohuvien ohjaaja) sekä pianotaiteilija Emil Holmström. Isäntänä toimii tuttuun tapaan Ville Komppa.

Luennon ennakko on luettavissa täältä.

Tervetuloa!

Yksi vastaus artikkeliiin “Arkisto: Joulukuun Tunne orkesterisi -luennolla musiikkia ja kuvaa: vieraina ohjaaja Vilppu Kiljunen ja pianotaitelija Emil Holmström

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s