Arkisto: Tunne orkesterisi -uutisia 3.2.2011

Luvassa menuetti-tanssiaiset 15.2.!

Hyviä uutisia! Ensimmäinen Tunne orkesterisi -luento (18.1.) keräsi Sibelius-Akatemian kamarimusiikkisalin täyteen yleisöä ja tunnelma oli intensiivinen. Näin on hyvä polkaista käyntiin orkesterimusiikin ja orkestereiden historiaan ja nykypäivään sukeltava luentosarja.

Tunne orkesterisi -nettisivut myös kehittyvät ja täydentyvät pikku hiljaa: mitä on juuri nyt käynnissä ja mihin konsertteihin kannattaa ainakin mennä? Sivuille on lisätty tämä uutispalsta sekä Villen Vinkit -sivusto konserttitärppeineen .

Helmikuun luennolla, 15.2. klo 16.30, käymme 1700-luvun orkesterimusiikin pariin klassisen orkesterin alkutaipaleelle. Käsittelemme myös jousisoitinten roolia orkesterissa sekä pohdimme muun muassa tämän päivän orkesterimuusikon stressitekijöitä. Vieraina ovat Helsingin barokkiorkesterin johtaja Aapo Häkkinen sekä Helsingin kaupunginorkesterin emerituskontrabasisti Jorma Katrama.

Yllätysnumerona ja sokerina pohjalla on Inkeri Simola-Isakssonin pitämä tanssitunti klassisen menuetin saloihin! Tanssikengät mukaan, tilaisuushan on kaikille avoin! Menuetin vuoksi venytämme tällä kertaa aikataulua yli kello kuuden, mutta kiireisten sopii toki jättää tanssit väliin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s