Ennakkotietoa syksystä 2022

Tunne orkesterisi syyskauden ohjelma julkaistaan pian! Kapellimestarivuoden 2021–22 jälkeen sarja suuntaa valokeilansa jälleen orkesterin syviin riveihin – ja vieraat ovat tuttuun tapaan alansa mestareita! Syksyn teemana on käsitellä metamorfooseja, muutoksia, muuntumisia ja muuta, ja tarjolla on niin soinnin muunnelmia, kameleontteja kuin frakeista verkkareihin vaihtamista.

Tarkemman ohjelman julkaisua odotellessa kalenteriinsa voi merkata jo syksyn päivämäärät! Jatkamme tuttuun tapaan Paavossa kerran kuussa torstaisin klo 16.30–18 ja isäntänä toimii Ville Komppa. Päivämäärät ovat 8.9., 13.10., 3.11. ja 8.12., ja vieraiksi ovat varmistuneet jo kapellimestari, säveltäjä ja yleisötyöntekijä Satu Simola, koskettimiston takaa lavalle ja moniin lähetyksiin asiantuntijaksi tiensä löytänyt, säveltäjä ja pianovirtuoosi Jukka Nykänen, sellopultista ja kamarimuusikosta kapellimestariksi ryhtynyt Tomas Djupsjöbacka sekä monet Musiikkitalon orkestereista tutut muusikot – muita huikeita yllätysvieraita unohtamatta!

Tunne orkesterisi -luentosarja on osa Musiikkitalon KUULE!-yleisötyöohjelmaa. 

Musiikkitalo, harjoitussali Paavo, Mannerheimintie 13 a (pohjakerros)

VAPAA PÄÄSY

Lisätietoja: 

Taideyliopiston avoin kampus
Hanna Paananen
Puh. 050 4568145

http://tunneorkesterisi.com

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s